Bowling på Ballbreaker

Bowling passar alla. Du kan vara nybörjare, försöka rulla klotet så rakt som möjligt och sikta på att komma över 100 poäng. Du kan vara en rutinerad spelare med siktet på 300, klä dig i nypressad bowlingskjorta och skruva klotet så det snuddar höger ränna för att sedan vräka ner samtliga käglor.

Oavsett mål är bowling den perfekta blandningen av tävling och underhållning, och även om spelet inte går som du tänkt kan du alltid luta dig tillbaka i sofforna, beställa något att dricka från de rullskriskobestyckade servitriserna och njuta av den speciella atmosfär som bara finns i en bowlinghall.

Men kan du också nå ett bra resultat och vinna över dina vänner eller kollegor. Då har du samlat på dig ton av ”bragging rights” du kan njuta av lång tid framöver.

Bowling i Stockholm

På vår Kungsholmenanläggning har vi 18 banor av internationell tävlingsklass integrerade i en skön restaurang och klubbmiljö. Vi underhåller våra banor kontinuerligt så de alltid är i topptrim och vill du spela bowling i Stockholm under bra, professionella förhållanden är Ballbreaker ett utmärkt val.

På helgerna ändras karaktären på Ballbreaker något. Volymen höjs, ljusshowen startar och Stockholms kanske bästa discobowling kan börja. Visst, banorna är fortfarande lika bra, men nu ligger fokus kanske inte på att göra sin bästa runda någonsin utan att ha roligt, utnyttja den välsorterade baren och slappna av ett tag.

Har du gäster som är i stan på besök, ska du hitta på något med dina kollegor, vill du göra något annorlunda med dina vänner eller gå på dejt i en avslappnad miljö, besök Ballbreaker på en fredag- eller lördagkväll.

Förberedelser inför besöket

För att spela i vår bowlinghall behövs egentligen ingenting. Vi har skor du kan låna och behöver du hjälp med regler eller att sätta upp er match så allt blir rätt så finns vi där till hands. Nybörjare är precis lika välkomna som vana spelare. Vi kommer se till att din bowlingmatch blir minnesvärd.

Är det något vi skulle kunna rekommendera är att du kvällen innan tittar på någon klassisk bowlingfilm, förslagsvis King Pin eller The Big Lebowski .  Rullar du ner klotet i rännan kan du väga upp det med klassiska citat eller klassiska ”moves”.

Happy Rolling!